Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun
White's Fashion And Christmas

Krimbi Shtrydh Lodrën Stretchy Gjashtë Anësh Krimb Fidget Novel Lodrat Lehtësim të Stresit Small Small Decompression Artifact Dhuratë për mikun

Regular price $21.90

Përmbledhje:

【Lodra Fidget Worm】 Prezantimi i lodrës Fidget Worm, është një mënyrë argëtuese dhe efektive për të lehtësuar stresin dhe për t'u argëtuar.
【 Lodra Fidget e avancuar me cilësi të lartë】Lodra e krimbave Fidget është bërë nga një material plastik shumë elastik.
【Lodër për lehtësimin e stresit】Dizajni i lehtë për t'u mbajtur ju lejon ta merrni me vete në lëvizje, duke u vendosur rehat në xhepin ose çantën tuaj.
【Dhurata perfekte për mikun】Lodra e shtrirë është një dhuratë ideale për pushime për të shprehur dashurinë dhe kujdesin për miqtë dhe kolegët.


Informacioni i produktit:
Trajnimi i aftësive: vizioni, zhvillimi i inteligjencës, truri praktik, shqisat, koordinimi dorë-sy
Ngjyra: jeshile fluoreshente
Specifikimet: 8cm,12cm
Materiali i lodrës: plastikë


Lista e paketimit:
Lodër për lehtësimin e stresit * 1


Imazhi i produktit: