Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese
White's Pet Supplies and Fashion

Xhaketë femrash me bel të ngushtë me jakë V, e ngrohtë dhe dobësuese

Regular price $66.80

Informacioni i produktit:
Mbushës: rosë e bardhë poshtë
Përmbajtja kadife: 86%~90%
Emri i pëlhurës: fibër poliestër
Përbërja kryesore e pëlhurës: fibër poliester
Lloji i jakës: Jakë në formë V
Gjatësia e mëngëve: Me mëngë të gjata
Ngjyra: e zezë, kafe
Madhësia: S, M
Përmbajtja kryesore e përbërjes së pëlhurës: 95% ose më lart
Përmbajtja kadife: 51%~55%

Madhësia:
Shënim: 1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.
Lista e paketimit:
Xhaketë poshtë * 1
Imazhi i produktit: