Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa
White's Pet Supplies and Fashion

Jumpsuit femrash me mëngë fanar me jakë V me stampa

Regular price $34.64

Informacioni i produktit:
Ngjyra: Rozë
Gjatësia e pantallonave: pantallona
Lloji i belit: bel i lartë
Madhësia: S,M,L,XL,2XL,3XL
Trashësia: e hollë
Emri i pëlhurës: Poliestër
Lloji i pantallonave: pantallona me këmbë të drejta
Gjatësia e mëngës: gjysmë mëngë
Procesi: Printimi


Madhësia:
(Njësi: cm)


Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.Lista e paketimit:

Jumpsuit*1


Imazhi i produktit: