Top me qafë të lirshme të ekuipazhit me printime të rastësishme për femra në stilin korean
Top me qafë të lirshme të ekuipazhit me printime të rastësishme për femra në stilin korean
Top me qafë të lirshme të ekuipazhit me printime të rastësishme për femra në stilin korean
Top me qafë të lirshme të ekuipazhit me printime të rastësishme për femra në stilin korean
Top me qafë të lirshme të ekuipazhit me printime të rastësishme për femra në stilin korean
Top me qafë të lirshme të ekuipazhit me printime të rastësishme për femra në stilin korean
Top me qafë të lirshme të ekuipazhit me printime të rastësishme për femra në stilin korean
White's Pet Supplies and Fashion

Top me qafë të lirshme të ekuipazhit me printime të rastësishme për femra në stilin korean

Regular price $11.00

Informacioni i produktit:
Modeli: Printim
Ngjyra: Bezhë
Madhësia: XS,S,M,L,XL,XXL,XXL,XXXXL,5XL
Versioni: Lirshëm
Elementet popullore: Printimi
Stili: pulovër
Përbërja kryesore e pëlhurës: Fibra poliester (poliester)
Stili i veshjes: stil korean
Mosha e përshtatshme: 18-24 vjeç
Gjinia e aplikueshme: Femër
Stili: i rastësishëm

Madhësia:

Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Top*1

Imazhi i produktit: