Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra
White's Pet Supplies and Fashion

Xhupa të lirshme me kapuç të madh për femra

Regular price $20.12

Informacioni i produktit:

Materiali: fibër poliesteri
Stili: në modë dhe i thjeshtë
Karakteristikat: Ngjyrë e fortë
Ngjyra: e bardhë, portokalli, rozë, e zezë, gri e lehtë, kajsi, kaki


Informacioni i madhësisë:


Shënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.

Lista e paketimit:

Top*1


Imazhi i produktit: