Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme
White's Pet Supplies and Fashion

Pallto lesh qengji me mëngë të lirshme për femra me gjatësi të mesme

Regular price $293.90

Informacioni i produktit:
Madhësia: SML
Materiali i pëlhurës: lesh
Lloji i jakës: Jakë katrore
Klasifikimi i ngjyrave: Qumësht i bardhë, Sakura rozë, Teddy, Reba rozë
Përmbajtja e përbërësve: 96% ose më shumë
Gjatësia e mëngëve: Me mëngë të gjata


Madhësia:


Shënim: 1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Pallto * 1


Imazhi i produktit: