Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme
White's Fashion And Christmas

Triko rastësore me jakë të rrumbullakët me veshje të lirshme

Regular price $35.32

Informacioni i produktit:
Modeli: me ngjyrë të fortë
Madhësia: S,M,L,XL,XXL
Versioni: Lirshëm
Lloji i stilit: casual japonez dhe korean
Përbërja kryesore e pëlhurës: fibër akrilike
Gjinia e aplikueshme: Femër

Madhësia:

Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Triko*1

Imazhi i produktit: