Set për Femra me Cardigan mëndafshi Veror për Shtëpi Fury
Set për Femra me Cardigan mëndafshi Veror për Shtëpi Fury
Set për Femra me Cardigan mëndafshi Veror për Shtëpi Fury
Set për Femra me Cardigan mëndafshi Veror për Shtëpi Fury
Set për Femra me Cardigan mëndafshi Veror për Shtëpi Fury
Set për Femra me Cardigan mëndafshi Veror për Shtëpi Fury
White's Pet Supplies and Fashion

Set për Femra me Cardigan mëndafshi Veror për Shtëpi Fury

Regular price $8.92

Informacioni i produktit:
Emri i pëlhurës: Rayon
Skenarët e aplikueshëm: Jashtë, familje, banjë hoteli, studio fotografike dasmash
Ngjyra: Ari i shkurtër i dyfishtë film vizatimor mëndafshi, lepur i shkurtër mëndafshi i dyfishtë, ariu i verdhë mëndafshi i shkurtër, demi i shkurtër mëndafshi i dyfishtë
Përbërja kryesore e pëlhurës: Fibër poliestër
Grupi i aplikueshëm Kategoria: Zonja
Madhësia: M, L, XL, XXL
Stili: Printim
Stili: Film vizatimorMadhësia:
Njësia: CMShënim: 1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Top x1 + Pantallona x1Imazhi i produktit: