Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave
White's Pet Supplies and Fashion

Triko e Krishtlindjeve me flokë të thjeshtë të modës së grave

Regular price $25.90

Informacioni i produktit:
Modeli: Krishtlindje
Ngjyra: e kuqe, jeshile, blu e kaltër
Madhësia: S, M, L
Lloji i stilit: modë në rrugë
Elemente të njohura: lule me grep
Emri i pëlhurës: akrilik
Përbërja kryesore e pëlhurës: fibër akrilike
Gjinia e aplikueshme: Femër

Madhësia:

Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Triko*1

Imazhi i produktit: