Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra
White's Pet Supplies and Fashion

Set me dy pjesë të pantallonave të grisura me mëngë të shkurtra për femra

Regular price $22.76

Informacioni i produktit:
Ngjyra: printim shkronjash me labirint kaki, printim shkronjash me vija portokalli, printim shkronjash me model të verdhë
Madhësia: S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL
Lloji i stilit: udhëtimi me temperament
Emri i pëlhurës: Poliester
Përbërja kryesore e pëlhurës: Poliestër (fibër poliestër)
Gjinia e aplikueshme: Femër

Madhësia:

Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Top*1 pantallona*1

Imazhi i produktit: