Pallto e ngrohtë prej pelushi për femra
Pallto e ngrohtë prej pelushi për femra
White's Pet Supplies and Fashion

Pallto e ngrohtë prej pelushi për femra

Regular price $23.74

Informacioni i produktit:
Modeli: model gjeometrik
Ngjyra: Deve
Madhësia: S,M,L,XL,XXL,XXXL
Lloji i mëngëve: mëngë të rregullta
Përbërja kryesore e pëlhurës: Poliestër (fibër poliestër)

Shënim: 1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Top*1


Imazhi i produktit: