Maja e trikove të trasha të ngrohta të bukura për burra dimri
Maja e trikove të trasha të ngrohta të bukura për burra dimri
Maja e trikove të trasha të ngrohta të bukura për burra dimri
Maja e trikove të trasha të ngrohta të bukura për burra dimri
Maja e trikove të trasha të ngrohta të bukura për burra dimri
Maja e trikove të trasha të ngrohta të bukura për burra dimri
White's Pet Supplies and Fashion

Maja e trikove të trasha të ngrohta të bukura për burra dimri

Regular price $43.62

Informacioni i produktit:

Funksioni i materialit: Frymëzues
Stili: Pulovër
Versioni: Lloji bat
Lloji i qafës: Qafë e rrumbullakët
Gjatësia e mëngëve: Mëngë të gjata
Stili: i rastësishëm
Për njerëzit: Plus size
Emri i pëlhurës: Poliestër (fibër poliesteri)
Përbërësi kryesor i pëlhurës: fibër polivinil alkool (Vinylon)
Skenari i zbatueshëm: i rastësishëm
Sezoni i përshtatshëm: Dimër
I përshtatshëm për: adoleshentë


Informacioni i madhësisë:
Madhësia: M/L/XL/XXL/3XLShënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.

Lista e paketimit:

Triko*1


Imazhi i produktit: