Tide Brand Snow Mountain Triko Burrash
Tide Brand Snow Mountain Triko Burrash
Tide Brand Snow Mountain Triko Burrash
White's Pet Supplies and Fashion

Tide Brand Snow Mountain Triko Burrash

Regular price $43.06

Informacioni i produktit:
Stili: Mbrojtja
Lloji i botimit: Lirshëm
Lloji i jakës: qafë e rrumbullakët
Gjatësia e mëngës: mëngë të gjata
Trashësia: e përgjithshme
Stili: Baticë Kombëtare
Detajet e stilit: jacquard
Emri i pëlhurës: fibra kimike e përzier
Përbërja kryesore e pëlhurës: viskozë
Përmbajtja e përbërësit kryesor të pëlhurës: 68 (%)
Artizanati: Jacquard
Ngjyra: blu, ngjyra kafeje
Madhësia: M, L, XL, XXL


Informacioni i madhësisë:Parandalimi:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.

2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.

3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Informacioni i paketimit:

Triko x1