White's Pet Supplies and Fashion

T-shirt Elektrokardiogramë me efekt kali

Regular price $7.28

Informacioni i produktit:
Modeli: Film vizatimor
Madhësia: S,M,L,XL,XXL,XXXL
Stili: pulovër
Emri i pëlhurës: Përzierje Chemical Fiber
Skenarët e zbatueshëm: Koha e lirë
Stili: Publiku i gjerë
Procesi: printim dixhitalMadhësia:

Njësia: CM
Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.Lista e paketimit:
Bluzë x1Imazhi i produktit: