T-shirt Origjinal me Jakë Verore Veshje për Burra Verore
T-shirt Origjinal me Jakë Verore Veshje për Burra Verore
T-shirt Origjinal me Jakë Verore Veshje për Burra Verore
T-shirt Origjinal me Jakë Verore Veshje për Burra Verore
T-shirt Origjinal me Jakë Verore Veshje për Burra Verore
White's Fashion And Christmas

T-shirt Origjinal me Jakë Verore Veshje për Burra Verore

Regular price $30.00

Informacioni i produktit:
Ngjyra: E gjelbër e ushtrisë, e zezë, e bardhë
Madhësia: S,M,L,XL,XXL,XXXL
Stili: përshtatje e hollë
Stili: pulovër
Përbërja kryesore e pëlhurës: Pambuk

Shënim: 1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.
Lista e paketimit:
Top*1
Imazhi i produktit: