Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
Burra bizhuteri inox
White's Pet Supplies and Fashion

Burra bizhuteri inox

Regular price $11.46

Stili: Evropa dhe Amerika
Materiali: Çelik inox
Procesi i trajtimit: elektrik
Kategoria: byzylyk
Stili: Unisex
Modelimi: Gjeometri
Karakteristikat e kujdesit shëndetësor: të tjera
Materiali mozaik: jo i inkorporuar
Ngjyra: 20CM, 22CM

Paketimi i produktit: qese e pavarur pp, anti-fërkim, antioksidim, pa kuti paketimi