Triko e gjatë me jakë të ngurtë Fustan dimëror me triko të ngrohtë për femra
Triko e gjatë me jakë të ngurtë Fustan dimëror me triko të ngrohtë për femra
Triko e gjatë me jakë të ngurtë Fustan dimëror me triko të ngrohtë për femra
Triko e gjatë me jakë të ngurtë Fustan dimëror me triko të ngrohtë për femra
Triko e gjatë me jakë të ngurtë Fustan dimëror me triko të ngrohtë për femra
Triko e gjatë me jakë të ngurtë Fustan dimëror me triko të ngrohtë për femra
Triko e gjatë me jakë të ngurtë Fustan dimëror me triko të ngrohtë për femra
White's Pet Supplies and Fashion

Triko e gjatë me jakë të ngurtë Fustan dimëror me triko të ngrohtë për femra

Regular price $18.84

Përbërja e pëlhurës: imitim pambuku

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.

2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.

3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.
z2

z1

酒红

5d7b06042a74d0586b2b9425-5-lar

5d7b06042a74d0586b2b9425-4-lar

粉色-1

5d7b06042a74d0586b2b9425-3-lartë papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara