Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave
White's Fashion And Christmas

Kuti plehrash inteligjente me kapak për dhomën e gjumit dhe dhomën e ndenjes Kutia e magazinimit të kuzhinës Koshi plehrash me induksion Kutia e vogël e makinave Kutia automatike e zgjuar e plehrave Koshi i zgjuar i plehrave

Regular price $100.00

Përmbledhje:

Mund të ndiejë automatikisht afrimin e njerëzve dhe të hapet automatikisht pa hapje manuale, gjë që është shumë e përshtatshme.
Ka funksione të papërshkueshëm nga uji, sterilizimi UV, deodorizimi, parandalimi i insekteve dhe parandalimi i rrjedhjeve.

I përshtatshëm për më shumë raste: Koshi i zgjuar i plehrave është i përshtatshëm për kuzhinë, banjë, dhomë gjumi, dhomë ndenjeje, zyrë etj. është një ndihmës i mirë për jetën tuaj të përditshme.


Informacioni i produktit:

Materiali: ABS
Stili: i thjeshtë dhe me stil
Karakteristikat: Induktiv
Ngjyra: e bardhë, portokalli, gri


Informacioni i madhësisë:

16L:27*17*30CM

13L:26*15*24CM


Lista e paketimit:

Kos plehrash*1


Imazhi i produktit: