Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji
White's Fashion And Christmas

Mbushëse rubineti silikoni Gadgets kuzhine Mbushje banjoje Mbushëse kullimi kundër spërkatjes Trashje e poshtme e papërshkueshme nga uji

Regular price $30.00

Përmbledhje:

1. 【DIZAJNI I PLOTË】: Ky mbrojtës i përmirësuar i spërkatjes së lavamanit përmban një dizajn të pjerrët me dy kanalizime. Pikat e ujit mund të rrjedhin më mirë dhe kanë më pak gjasa të grumbullojnë ujë.

2. 【LEHTË PËR PASTRIMIN】 Është e lehtë të shumohen bakteret në një mjedis të lagësht afatgjatë. Mbrojtësit tanë të spërkatjes së rubinetit silikoni janë pa erë.

3. 【LESHT PËR PËRDORIM】 Tapeti ynë i lavamanit silikoni për rubinet është bërë nga 100% silikoni, i butë dhe i besueshëm, i ripërdorshëm dhe i qëndrueshëm.

4. 【APLIKIME SHUMË FUNKSIONALE】 Nuk është vetëm një mbrojtës për spërkatjen e rubinetit, por është gjithashtu një kapëse pikash që lahet për rubinetat e lavamanit, tabaka sapuni enësh dhe dyshekë për tharjen e enëve.


Informacioni i produktit:

Materiali: Silikoni
Stili: Modern i thjeshtë
Karakteristikat: I papërshkueshëm nga uji


Lista e paketimit:

Pad*1

Imazhi i produktit: