Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra
White's Pet Supplies and Fashion

Fustan dobësimi veror për femra me mëngë të shkurtra

Regular price $51.94

Informacioni i produktit:
Emri i pëlhurës: Poliester
Gjatësia e skajit: fund me gjatësi mesatare
Lloji i jakës: jakë kostumi
Gjatësia e mëngëve: Me mëngë të shkurtra
Lloji i belit: bel i lartë
Përbërja kryesore e pëlhurës: Poliestër
Ngjyrat: kafe, e bardhë, e zezë
Madhësia: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Përmbajtja kryesore e përbërjes së pëlhurës: 95% ose më lart

Madhësia:
Shënim: 1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.
Lista e paketimit:
Veshja * 1
Imazhi i produktit: