Burra triko me kapuç me qafë të rrumbullakët
Burra triko me kapuç me qafë të rrumbullakët
Burra triko me kapuç me qafë të rrumbullakët
Burra triko me kapuç me qafë të rrumbullakët
Burra triko me kapuç me qafë të rrumbullakët
Burra triko me kapuç me qafë të rrumbullakët
Burra triko me kapuç me qafë të rrumbullakët
White's Pet Supplies and Fashion

Burra triko me kapuç me qafë të rrumbullakët

Regular price $18.22

Nuk ka astar: nuk ka astar
Përbërja kryesore e pëlhurës: fibër poliester (poliester)
Përmbajtja e përbërjes kryesore të pëlhurës: 95 (%)
Emri i pëlhurës: Pëlhurë milingonash
Procesi: printim/shtypje

madhësia bust Gjatësia Sup Mëngë lartësia pesha e trupit
M 100 66 58 23 165-170 cm 95-120
L 104 68 60 24 170-172 cm 120-135
XL 108 70 62 25 172-175 cm 135-150
2XL 112 72 64 26 175-180 cm 150-168
3XL 116 74 66 27 180-185 cm 168-188
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.

2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.

3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.