Triko femije krishtlindjesh me qafe te rrumbullaket
Triko femije krishtlindjesh me qafe te rrumbullaket
Triko femije krishtlindjesh me qafe te rrumbullaket
Triko femije krishtlindjesh me qafe te rrumbullaket
Triko femije krishtlindjesh me qafe te rrumbullaket
White's Pet Supplies and Fashion

Triko femije krishtlindjesh me qafe te rrumbullaket

Regular price $11.30

Informacioni i produktit:

Gjinia e aplikueshme: femër
Mosha e përshtatshme: fëmijë (3-8 vjeç, 100-140 cm)
Gjatësia e mëngës: mëngë të gjata
Stili i mbyllur: pulovër
Emri i pëlhurës: pambuk
Përbërja kryesore e pëlhurës: poliestër (poliester)
Përbërja e pëlhurës kryesore: 95 (%)
Lloji i astarit: astar me fibër poliester


Informacioni i madhësisë:
Madhësia: 80cm,90cm,100cm,110cm,120cm

Madhësia: cm Gjatësia
Busti
80 34 54
90 36 56
100 38 58
110 40 60
120 42 62


Shënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.

Lista e paketimit:

Triko*1


Imazhi i produktit:

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara

të papërcaktuara