Pizhame me stampuar me kapelë të kuqe Veshje për shtëpi
Pizhame me stampuar me kapelë të kuqe Veshje për shtëpi
Pizhame me stampuar me kapelë të kuqe Veshje për shtëpi
Pizhame me stampuar me kapelë të kuqe Veshje për shtëpi
Pizhame me stampuar me kapelë të kuqe Veshje për shtëpi
Pizhame me stampuar me kapelë të kuqe Veshje për shtëpi
Pizhame me stampuar me kapelë të kuqe Veshje për shtëpi
White's Pet Supplies and Fashion

Pizhame me stampuar me kapelë të kuqe Veshje për shtëpi

Regular price $29.68

Informacioni i produktit:

Emri i pëlhurës: fanellë
Stili: Një copë
Përbërja kryesore e pëlhurës: Fibër poliesteri
Trashësia: e mesme
Ngjyrat: E kuqe, gri, jeshile, blu e kaltër, e kuqe jeshile e zezë
Madhësia: S, M, L, XL, XXLInformacioni i madhësisë:Shënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.Lista e paketimit:

1* jumpsuit