RC Toys Truck Buggy Off-Road Toys Fëmijët Dhurata Surprise
RC Toys Truck Buggy Off-Road Toys Fëmijët Dhurata Surprise
RC Toys Truck Buggy Off-Road Toys Fëmijët Dhurata Surprise
White's Pet Supplies and Fashion

RC Toys Truck Buggy Off-Road Toys Fëmijët Dhurata Surprise

Regular price $37.26

Përmbledhje:

I përshtatshëm për argëtim familjar, është gjithashtu partneri besnik i rritjes së fëmijës

Rritni modelin e gomave, vraponi një rreth të barabartë me dy xhiro, lehtë mund ta përshpejtoni vrapimin
Rritni madhësinë e trupit, rrisni madhësinë dhe forconi cilësinë


Specifikim:

Karakteristikat: Telekomandë
Lloji: Makinë
Modaliteti i kontrolluesit: MODE1
Barkodi: Jo
Paketa përfshin: telekomandë, bateri, karikues, kabllo USB
Pista e gomave: 5
Dizajni: Makina
Servo e mbytjes: mz2838
Numri i modelit: mz2838
Numri i llojit: mz2838
Dimensionet:29.5*17.5*15.5cm
Gjendja e Asamblesë: Gati për të shkuar
Fuqia:mz2838-n
Telekomanda: Po
Çift rrotullues:mz2838-b
Mosha:> 8 vjeç
Distanca në distancë: 50 m
Servo e drejtimit:mz2838-m
Garancia: nr
Paralajmërim: Mos i godisni njerëzit
Certifikimi: 3C
Koha e veprimit: 30 minuta
Shkalla: 1:14
Baza e rrotave: 8
Kanalet e kontrollit: 6 kanale
Tensioni i karikimit: 6v
Materiali: Plastike
3C: Lloji


Përmbajtja e paketës:

1 x makinë lodër