Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër
White's Pet Supplies and Fashion

Triko e thjeshtë me fund të thjeshtë me ngjyrë të ngurtë prej leshi të pastër

Regular price $73.72

Informacioni i produktit:
Ngjyra: vjollcë, bezhë dhe lule, e bardhë, portokalli e kuqe flakë, blu lule, e zezë
Madhësia: S,M,L,XL,2XL
Lloji i stilit: udhëtimi me temperament
Elementet e njohura: vizatimi i shiritit
Stili: pulovër
Emri i pëlhurës: Lesh
Stili: stili i udhëtimit
Artizanati: rrëshirë me ngjyrë të fortë


Shënim: 1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Triko*1


Imazhi i produktit: