Triko pulovër Triko për burra
Triko pulovër Triko për burra
Triko pulovër Triko për burra
Triko pulovër Triko për burra
Triko pulovër Triko për burra
White's Pet Supplies and Fashion

Triko pulovër Triko për burra

Regular price $24.44

Informacioni i produktit:

Detajet e stilit: fund me brinjë
Lloji i leshit: leshi
Përmbajtja bruto: 36%~40%
Përbërësit e tjerë të pëlhurës: Akrilik
Ngjyra: kafe, blu e errët, e zezë, jeshile ushtarake, e bardhë e hapur


Informacioni i madhësisë:
Madhësia: M/L/XL/XXL


Shënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.

Lista e paketimit:

Trikox1

Imazhi i produktit:

Imazhi i plotë: