Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh
White's Fashion And Christmas

Çanta të reja të kanavacës për femra Çanta me shumë shtresa portative me kapacitet të madh

Regular price $40.00

Informacioni i produktit:
Tekstura e rreshtimit: pambuk poliestër
Skenarët e zbatueshëm: Përputhja ditore
Ngjyra: E zezë, e bardhë kremoze, kaki, rozë, blu, jeshile
Lloji i çantës së jashtme: Xhep sanduiç
Fortësia: e mesme dhe e butë
Materiali: kanavacë
Forma e valixhes: Shesh horizontal
Struktura e brendshme e çantës: çanta e telefonit celular
Elementet popullore: linja qepëse
Stili: trendi i rrugës
Numri i rripave të shpatullave: Të vetme
Me/pa ndërlidhje: Asnjë


Lista e paketimit:
Çanta pëlhure për femra×1pc


Imazhi i produktit: