Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul
White's Fashion And Christmas

Manual shumëfunksional Masazhues me gjashtë rrota për masazhues të qafës për masazh me rul

Regular price $34.00

Përmbledhje:

1. Përditësoni masazhuesin manual të qafës me topin rrotullues--6 copë toptha që rrotullohen në 360° pa probleme, do t'ju sjellë një përvojë të mirë masazhi dhe relaksimi duke e krahasuar përpara mjetin masazhues të qafës së topit të rregulluar.
2. Përmirëso dizajnin e Outlook--Të shtuara dy veshë në mjetin e masazhuesit të qafës duken më të lezetshme dhe më interesante, dy topa të butë të dyfishtë mund të hiqen dhe lahen, dhe doreza është e përfunduar.
3. Zmadhoni zonën e kontaktit të masazhit--2 Çifte topa të gjatë të dyfishtë mund të rrotullohen në 360° për të relaksuar pjesë të ndryshme të trupit, si qafa dhe këmbët, në mënyrë që të shmangni ngjitjen e flokëve, ju sugjerojmë t'i fiksoni flokët përpara se t'i përdorni.
4. Lehtësoni ngurtësimin e qafës dhe dhimbjen e muskujve-- Dy palë topa të buta me pikë këmbëzuese mund të ofrojnë masazh relaksues të qafës dhe shpinës në indet e thella kur shtrëngoni dorezat, intensiteti i forcës është i kontrollueshëm. mund të lirojë muskujt e shtrënguar, të ngurtë dhe që dhembin në qafën, shpatullën ose këmbën tuaj dhe të nxisë dhe përmirësojë qarkullimin dhe rrjedhën e gjakut.
5. Mjeti për masazhues të qafës Imitoni duart e terapistëve realë -- Topat e dyfishtë të butë masazhojnë me ndjesinë e duarve të terapistëve për të lehtësuar lodhjen dhe dhimbjen e muskujve. përmirëson cilësinë e gjumit dhe ruan gjendjen e mirë fizike.

Shënim: Kjo është bërë prej guri natyral të papërpunuar, dhe nuk ka asnjë garanci që çdo ngjyrë do të jetë e njëjtë

Informacioni i produktit:

Emri i produktit: Masazhues cervikal me 6 rul
Ngjyra: blu, rozë
Specifikimi: 1 pako
Përmasat: rreth 35cm X 18cm
Kategoria e produktit: masazhues i qafës
Materiali: PP
Skena e aplikueshme: masazh shëndetësor
Forma: mjellmë me gjashtë rrota rozë, mjellmë me gjashtë rrota blu
Skena e aplikueshme: Masazh shëndetësor
Objekti i aplikueshëm: Unisex

Materiali i dërrasës së gërvishtjes: jade kristal pluhur natyral me cilësi të lartë
Madhësia është 8,5 cm e gjatë, 5,5 cm e gjerë dhe rreth 0,5-0,8 e trashë
Përdorimi: i lehtë dhe i rehatshëm në fytyrë, qafë dhe trup

Karakteristikat:

Dizajn ergonomik, masazhoni pikat e akumulimit të qafës së mitrës


Lista e paketimit:

Masazher cervikal i shtyllës kurrizore*1