Gëzuar Krishtlindjet Me thasë Flamuri i Krishtlindjeve Flamuri i Krishtlindjeve Dekorimi i Flamurit të Krishtlindjeve
Gëzuar Krishtlindjet Me thasë Flamuri i Krishtlindjeve Flamuri i Krishtlindjeve Dekorimi i Flamurit të Krishtlindjeve
Gëzuar Krishtlindjet Me thasë Flamuri i Krishtlindjeve Flamuri i Krishtlindjeve Dekorimi i Flamurit të Krishtlindjeve
Gëzuar Krishtlindjet Me thasë Flamuri i Krishtlindjeve Flamuri i Krishtlindjeve Dekorimi i Flamurit të Krishtlindjeve
Gëzuar Krishtlindjet Me thasë Flamuri i Krishtlindjeve Flamuri i Krishtlindjeve Dekorimi i Flamurit të Krishtlindjeve
Gëzuar Krishtlindjet Me thasë Flamuri i Krishtlindjeve Flamuri i Krishtlindjeve Dekorimi i Flamurit të Krishtlindjeve
White's Pet Supplies and Fashion

Gëzuar Krishtlindjet Me thasë Flamuri i Krishtlindjeve Flamuri i Krishtlindjeve Dekorimi i Flamurit të Krishtlindjeve

Regular price $9.62

Përshkrim:

  • Varg llape me flamuj 14 copë

  • E përkryer për dekorimin e festës së Krishtlindjes

  • Materiali: Burlap

  • Ngjyra: Kafe dhe e kuqe

  • Madhësia e flamurit: përafërsisht 4,72*5,11 inç/12*13 cm

Paketa Përfshin:

  • 2x banderolë me cohë