Gëzuar Krishtlindjet e filxhanit magjik në ndryshim të ngjyrës së temperaturës
Gëzuar Krishtlindjet e filxhanit magjik në ndryshim të ngjyrës së temperaturës
Gëzuar Krishtlindjet e filxhanit magjik në ndryshim të ngjyrës së temperaturës
Gëzuar Krishtlindjet e filxhanit magjik në ndryshim të ngjyrës së temperaturës
Gëzuar Krishtlindjet e filxhanit magjik në ndryshim të ngjyrës së temperaturës
White's Pet Supplies and Fashion

Gëzuar Krishtlindjet e filxhanit magjik në ndryshim të ngjyrës së temperaturës

Regular price $5.86

Përmbledhje:
1. Cilin stil preferoni? Ju lutem më tregoni paraprakisht, nëse nuk zgjidhni stilin, ne do të dërgojmë në mënyrë të rastësishme.
2. 100% krejt e re dhe me cilësi të lartë.
3. Kur mbusheni me lëng të nxehtë, zgjohuni.
4. Materiali i ndjeshëm ndaj nxehtësisë në sipërfaqen e filxhanit bëhet shumëngjyrësh kur derdhet lëngu i nxehtë
5. Kufizoni ekspozimin direkt në diell
6. Larje me dorë (pjatalarëse nuk rekomandohet)

Shënim:
Gabim 1 cm është i mundur për shkak të matjes manuale. Për shkak të ndryshimit
Midis monitorëve të ndryshëm, fotografia mund të mos pasqyrojë ngjyrën aktuale të artikullit.
Faleminderit!

Specifikim:
Materiali i produktit: qeramike
Madhësia e produktit: 8.2x9.6cm
Ngjyra: siç tregohet në foto
Stili: Turi magjik i Krishtlindjeve të gëzueshme/kuri për ndryshim ngjyre
Kapaciteti: 350 ml
Dropshipping: ofertë
Dhuratë për: fëmijë (ditëlindje. Krishtlindje. dhurata për Vitin e Ri)
Gama e përdorimit: shtëpi/shkollë/zyre

Përmbajtja e paketimit:
1 x turi Gëzuar Krishtlindjet