Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur
White's Pet Supplies and Fashion

Kostum për burra me mansheta të cilësisë së lartë Lidhje mansheta me model emri të gdhendur

Regular price $12.98

Informacioni i produktit:
Procesi i trajtimit: Elektroplating
Lloji: mansheta
Ngjyra: argjend, ar, rozë, e zezë
Rastet e aplikueshme të dhënies së dhuratave: përkujtimore të turizmit, panaire tregtare, promovime reklamash, përfitime punonjësish, festime përvjetorësh, dhurata biznesi, ceremoni hapjeje dhe të tjera
Stili: për meshkuj
Materiali: çelik titan
Pastërtia: çelik inox
Forma: shkronja
Stili: I thjeshtë


Lista e paketimit:
Mansheta për meshkuj * 1 palë
Imazhi i produktit: