Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë
White's Fashion And Christmas

Xhaketë me nxehje për burra me xhaketë elektrike me ngrohje elektrike me kapuç me izolim era 9 Zona të nxehtësisë

Regular price $120.00
  • E përkryer për ski: Me dizajnin e saj të lehtë dhe me mëngë të gjata, kjo xhaketë me ngrohje është ideale për skijim. Ai siguron ngrohtësinë e nevojshme pa penguar lëvizjen tuaj, duke ju lejuar të shijoni plotësisht përvojën tuaj të skijimit.
  • Me kapuç për mbrojtje shtesë: Xhaketa përmban një kapuç, i cili siguron mbrojtje shtesë kundër erës dhe borës gjatë skijimit. Pavarësisht nëse jeni duke rrëshqitur nëpër shpatet ose duke bërë një pushim, kapuçi e mban kokën dhe qafën tuaj të ngrohtë dhe komod.
  • Nuk përfshihet bateri për lehtësi: Kjo pallto me ngrohje elektrike me kapuç nuk vjen me një bateri të përfshirë, duke e bërë atë të përshtatshme për skiatorët. Ju mund të përdorni paketën tuaj të preferuar të baterisë, duke siguruar që të keni fuqi të mjaftueshme për të mbajtur ngrohtë gjatë sesionit tuaj të skijimit.
  • E dizenjuar si për meshkuj ashtu edhe për femra: Gjithëpërfshirja është çelësi dhe kjo xhaketë me ngrohje është e disponueshme në madhësi dhe stile të përshtatshme si për meshkujt ashtu edhe për femrat. Ai u shërben të gjithë skiatorëve, pavarësisht nga gjinia e tyre, duke siguruar që të gjithë të mund të qëndrojnë ngrohtë ndërsa godasin shpatet.
  • Teknologji e besueshme e ngrohjes elektrike: Xhaketa përdor teknologjinë e ngrohjes elektrike që është e besueshme dhe efikase. Elementet e ngrohjes janë të vendosura në mënyrë strategjike, duke shpërndarë në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë xhaketën, duke ju siguruar ngrohtësi të qëndrueshme gjatë aventurave tuaja të skijimit.
  • Kujdes: Variantet e zeza, blu dhe të kuqe janë në të vërtetë në Zonën 9