Bizhuteri prej çeliku inox me unazë për burra dhe gra
Bizhuteri prej çeliku inox me unazë për burra dhe gra
Bizhuteri prej çeliku inox me unazë për burra dhe gra
Bizhuteri prej çeliku inox me unazë për burra dhe gra
Bizhuteri prej çeliku inox me unazë për burra dhe gra
Bizhuteri prej çeliku inox me unazë për burra dhe gra
Bizhuteri prej çeliku inox me unazë për burra dhe gra
White's Pet Supplies and Fashion

Bizhuteri prej çeliku inox me unazë për burra dhe gra

Regular price $2.98

Informacioni i produktit:
Materiali: Çelik inox
Stili: i thjeshtë
Forma: Shkronja/Numrat/Teksti
Paketimi: Paketuar individualisht
Stili: Unisex
Materiali i futur: jo i futur
Ngjyra: Nr.1 ​​baze argjendi e arte, Nr.2 rose gold, nr.

Informacioni i madhësisë:
Madhësia:
Nr 6, nr 7, nr 8, nr 9, nr 10, nr 11, nr 12, nr.

Lista e paketimit:
Unaza x1