Byzylyk luksoz i bukurisë romake me kurorë mbretërore
Byzylyk luksoz i bukurisë romake me kurorë mbretërore
Byzylyk luksoz i bukurisë romake me kurorë mbretërore
Byzylyk luksoz i bukurisë romake me kurorë mbretërore
Byzylyk luksoz i bukurisë romake me kurorë mbretërore
Byzylyk luksoz i bukurisë romake me kurorë mbretërore
Byzylyk luksoz i bukurisë romake me kurorë mbretërore
White's Pet Supplies and Fashion

Byzylyk luksoz i bukurisë romake me kurorë mbretërore

Regular price $28.88

Përmbledhje:
Dizajn unik, elegant dhe i bukur
Material i mirë, jo i lehtë për t'u veshur

Specifikim:
[Ngjyra]: 18k, armë e zezë, rozë ari, ari i bardhë
[Pesha]: 10 g
[Material]: bakër, zirkon
[Madhësia]: Zinxhiri zgjatues 16+7 cm
[Paketimi]: çanta opp + paketim i personalizueshëm
[Rastet e dhënies së dhuratave]: Dita e Shën Valentinit, festa e ditëlindjes, mirëqenia e kompanisë, etj

Përmbajtja e paketës:
Byzylyk*1