Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
Triko me thurje me pulovër të lirshme
White's Fashion And Christmas

Triko me thurje me pulovër të lirshme

Regular price $27.72

Informacioni i produktit:
Ngjyra: blu, portokalli, kajsi, gri
Madhësia: S, M, L
Forma e kombinimit: Një copë
Elementet popullore: fije
Stili: pulovër
Trashësia: mesatare
Emri i pëlhurës: i thurur
Lloji i mëngëve: Mëngë fanar
Përbërja kryesore e pëlhurës: fibër akrilike
Stili i veshjes: pulovër
Gjatësia e mëngës: mëngë të gjata
Stili: Stili evropian dhe amerikan

Madhësia:

Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Triko *1

Imazhi i produktit: