Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara
White's Pet Supplies and Fashion

Pullover me kapuç me mbulesë të lirshme dhe me përmasa plus të trasuara

Regular price $21.28

Informacioni i produktit:
Emri i pëlhurës: Poliestër
Ngjyra: blu e çelët [edicion cilësor me rreshtim qeth], ngjyra e rrënjës së lotusit [edicion cilësor me vijë me qeth], vjollcë [Edicioni i cilësisë së veshur me qeth] 801#, Jeshile [edicion cilësor me rreshtim prej qethi], E zezë [Edicioni me cilësi të veshur me qeth ]]
Lloji i mëngëve: mëngë të rregullta
Përbërja kryesore e pëlhurës: poliestër/poliestër (fibër poliesteri)
Madhësia: L 40,00 kg-610,00 kg, XL 60,00 kg-80,00 kg, 2XL 80,00 kg-100,00 kg, 3XL 100,00 kg-125,00 kg, 4XL 125,00 kg-150,0 kg
Gjinia e aplikueshme: Femër
Lloji i stilit: casual japonez dhe korean
Grupmosha e aplikueshme: Të rritur
Gjatësia e mëngës: mëngë të gjata
Elemente të njohura: zinxhir, ngjyrë e fortë, xhep
Stili: stil japonez, stil korean


Lista e paketimit:
Kapuç i gjatë me kapuç ×1 copë


Imazhi i produktit: