Tabela e mesazheve të shkrimit të dorës Tabela grafike për fëmijë Dhurata për fëmijë
Tabela e mesazheve të shkrimit të dorës Tabela grafike për fëmijë Dhurata për fëmijë
Tabela e mesazheve të shkrimit të dorës Tabela grafike për fëmijë Dhurata për fëmijë
Tabela e mesazheve të shkrimit të dorës Tabela grafike për fëmijë Dhurata për fëmijë
Tabela e mesazheve të shkrimit të dorës Tabela grafike për fëmijë Dhurata për fëmijë
Tabela e mesazheve të shkrimit të dorës Tabela grafike për fëmijë Dhurata për fëmijë
White's Fashion And Christmas

Tabela e mesazheve të shkrimit të dorës Tabela grafike për fëmijë Dhurata për fëmijë

Regular price $11.48

Karakteristikat:
1. Pa dëm për sytë, pa rrezatim, sytë nuk do të lodhen për një kohë të gjatë.
2. Praktikoni kaligrafinë, pikturën, shkrimin.
3. Aritmetikë, përgatit një draft.
4. Mesazh i memories familjare.
5. Induksion i pastër presioni, i ndjeshëm ndaj shkrimit. Të gjitha gjërat e vështira mund të shkruhen, nuk nevojiten letra me stilolaps dhe bojë, mund të shkruhen në dorë.
6. Fshirja e një çelësi me ekran të plotë, i përshtatshëm dhe i shpejtë, me bateri CR2020 (i integruar).
7. Dizajn me volum ultra i hollë, i lehtë për t'u mbajtur.
8. Shkrimi i dorës nuk tregon energji elektrike, siguri dhe asnjë rrezatim.
9. Intervali ndërmjet Sketchpad është shumëngjyrësh.
Specifikimet:
Pesha: përafërsisht. 123 g
Madhësia: 215*140*5mm/8.5*5.51*0.19''
Ngjyra: Siç tregohet në foto
Shënim:
Ju lutemi, lejoni që 1-3 cm të ndryshojë për shkak të matjes manuale.
Për shkak të ekranit të ndryshëm dhe dritës së ndryshme, fotografia mund të mos tregojë ngjyrën aktuale të artikullit. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.