Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje
White's Fashion And Christmas

Vegël kuzhine Mbulesa e enëve të tenxhereve silikoni kundër derdhjeve Mjetet e kuzhinës Lloji i luleve Mjete pjekjeje

Regular price $40.00

Përmbledhje:
Mbulesa me shumë qëllime dhe mbulesa kundër tejmbushjes janë pajisje ideale kundër tejmbushjes.
Mbuloni tenxheren ose tiganin për të shmangur derdhjen dhe mbajeni sobën të pastër.
Është ideale për gatimin e makaronave, orizit, patateve, supave dhe lëngjeve të tjera niseshte që dekompozohen lehtësisht.
Mund të përdoret edhe për avullimin e perimeve.
Mbulesa është prej materiali të qëndrueshëm që mund të përballojë nxehtësinë.

Specifikim:
Materiali: 100% silikon ushqimor
Karakteristikat: mbrojtja e mjedisit
Lloji i pjesëve të enëve të gatimit: kapak
Madhësia: 30 * 26 cm
Ngjyra: siç tregohet
Lloji: Mëngë silikoni enë kuzhine
Cilësia e produktit: jo toksike, miqësore me mjedisin, rezistente ndaj temperaturave të larta (-40 deri +230 C)
Fushat e aplikimit: furrë, furrë me mikrovalë, tavolinë ngrënie, klasë pastrimi, etj.
Përdorimet: gatim në shtëpi, mbulesë e tejmbushur dhe raft tenxhere

Përmbajtja e paketës:
1 X Kapak