Vajza me triko antike japoneze për Krishtlindje
Vajza me triko antike japoneze për Krishtlindje
Vajza me triko antike japoneze për Krishtlindje
Vajza me triko antike japoneze për Krishtlindje
Vajza me triko antike japoneze për Krishtlindje
White's Pet Supplies and Fashion

Vajza me triko antike japoneze për Krishtlindje

Regular price $23.42

Informacioni i produktit:
Emri i pëlhurës: pëlhurë e përzier me fibra kimike
Modeli: Plaid
Trashësia: mesatare
Stili: pulovër
Versioni: tip i lirshëm
Lloji i jakës: qafë e rrumbullakët
Gjatësia e mëngëve: mëngë të gjata
Ngjyra: e kuqe vere, boje qielli, kafe

Informacioni i madhësisë:
Madhësia: madhësia mesatare


Shënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.
Lista e paketimit:
Top*1