Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës
White's Fashion And Christmas

Lojëra për fëmijë në shtëpi lodra Ushqimi Njoh ndryshimin e ngjyrës

Regular price $23.58

Përmbledhje:

1. Lodra kuzhine cilësore dhe të sigurta për fëmijët për fëmijët e vegjël dhe parashkollorët: materiale ABS me cilësi të lartë, pa erë; skajet e lëmuara, pa gërvishtje, pa skaje të mprehta në çdo aksesor të vetëm; të qëndrueshme
2. Lodra e kuzhinës me përfitime arsimore: Me këtë grup lodrash kuzhine Pretend Play, fëmijët mund të jenë kuzhinierë dhe të ndjehen të lirë të bëjnë dolli dhe të gatuajnë me prindërit ose miqtë e tyre, të përmirësojnë zgjidhjen e problemeve të tyre, të kultivojnë aftësi sociale dhe praktike dhe të stimulojnë imagjinatën. dhe kreativiteti
3. Paketë lodrash me vlerë super për vajza dhe djem për fëmijë: lojë, lojë me role, lodër edukative, lodër shqisore, zhvillim të hershëm, lodër festash për të vegjlit, çmim në klasën e shkollës, lodra inteligjente mësimore për fëmijë, festë për ditëlindje ose dhurata për Krishtlindje dhe më shumë! Krijoni orë argëtimi për lojë


Informacioni i produktit:
Trajnimi i aftësive: emocioni, vizioni, zhvillimi i inteligjencës, truri i dorës, kapja, koordinimi sy-dorë, trajnimi i aftësive të tjera, lodra ndërvepruese, komunikimi prind-fëmijë, trajnimi i interesit
Ngjyra: E kuqe 0,94 kg (me dritë, ndryshim i ngjyrës së ushqimit, me përjashtim të 4 AA), Blu 0,94 kg (me dritë, ndryshim i ngjyrës së ushqimit, pa përfshirë 4 AA)
Personat e aplikueshëm: vajza, djem
Karakteristikat: tingulli dhe drita që ndryshon ngjyrën e ushqimit
Mosha e aplikueshme: fëmijë (4-6 vjeç)
Materiali i lodrës: plastikë/plastikë
Import ose jo: Vendas
Madhësia: 24.6*18.8 * 6.3cm


Lista e paketimit:
Lodra edukative * 1 set Imazhi i produktit: