Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë
Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë
Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë
Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë
Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë
Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë
Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë
Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë
White's Fashion And Christmas

Varëse e nxehtë e shitur me gurë kristali me shtyllën e pemës së jetës në Evropë dhe Amerikë

Regular price $15.00

Informacioni i produktit:
Stili: i thjeshtë
Materiali: gur
Lloji: Gjerdan
Modelimi: Kolona Crystal
Stili i zinxhirit: O-zinxhir
Zinxhiri zgjatues: 10 cm ose më pak
Perimetri: 51 cm (përfshirë) - 80 cm (përfshirë)
Elementet popullore: ylber

Paketa:
Gjerdan varëse X1