Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra
White's Fashion And Christmas

Fustan Seksi me agregat me fjongo me çarje të lartë për femra

Regular price $50.00

Informacioni i produktit:
Modeli: me ngjyrë të fortë
Lloji i skajit: fund me skarë
Ngjyra: e zezë, e kuqe, blu
Lloji i belit: bel i lartë
Madhësia: XS, S, M, L, XL,
Lloji i stilit: modë në rrugë
Forma e kombinimit: Një copë
Gjatësia e skajit: fund i gjatë
Stili: Stili hobe
Emri i pëlhurës: Poliestër
Lloji i mëngëve: pa mëngë
Përbërja kryesore e pëlhurës: Poliestër (fibër poliestër)
Gjatësia e mëngës: pa mëngë
Kategoria e fundeve: Fustan
Stili: Stili evropian dhe amerikan
Artizanati: kolazh/qepje

Madhësia:Shënim:
1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Veshja*1


Imazhi i produktit: