Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë
White's Fashion And Christmas

Projektor Galaxy Star Drita e natës së qiellit me yje Llambë astronautësh Dekorimi i dhomës së shtëpisë Dekorimi i dhomës së gjumit Ndriçues dekorativ Dhuratë

Regular price $40.00

Përmbledhje:

1. 【Astronaut Galaxy Projector】:Ky projektor me dritë nate ka deri në shumë efekte mahnitëse të mjegullnajës, të shoqëruar nga yje jeshilë, të projektuar në mur ose tavan është një zgjedhje e mirë për dekorimin e dhomës
2. 【Dizajn unik dhe fleksibël i projektimit】: Koka dhe trupi i dritës së projektimit të astronautit janë të lidhura me magnet, është i shkëputshëm.
3. 【Ideja më e mirë e dritës së natës dhe dhuratave】: Ky projektor me dritë yjesh astronautësh është një dritë mjaft e lezetshme e natës, e mirë për fëmijët që flenë dhe i ndihmon ata të flenë më shpejt.


Informacioni i produktit:
Mënyra e furnizimit me energji elektrike: USB
Ngjyra e lehtë: astronaut i ri
Madhësia: lartësia e trupit të llambës 22 cm, gjerësia e kokës 11 cm, baza 10,5 * 8 cm
Materiali: ABS/pc/PVC
Ngjyra e produktit: e bardhë
Gjatësia e valës së lazerit: 532 nm
Fuqia LED:< 5W
Mënyra e kontrollit: Telekomanda
Gama e telekomandës: <5 m (distanca optimale)
Furnizimi me energji elektrike: 100 - 240V ~ 50/60Hz 0.4A
Tensioni i hyrjes: 5v = 1A


Lista e paketimit:
1* Llambë projeksioni Imazhi i produktit: