Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim
White's Fashion And Christmas

Kupa sportive me shishe uji të palosshme Kupa portative të palosshme silikoni Kupa ushqimore e anulueshme për udhëtime në natyrë Kamping me vrap me kalërim

Regular price $20.00

Përmbledhje:

1. [Material i shëndetshëm dhe i sigurt] Shishja e ujit sportiv e bërë nga silikoni ushqimor.
2. [I mbrojtur nga rrjedhjet dhe i lehtë për t'u pastruar] Shishja e palosshme e ujit ka një unazë mbyllëse silikoni për të parandaluar spërkatjen e ujit.
3. [E përkryer për sporte dhe shëtitje]: Shishja e ujit që nuk thyhet, fleksibël dhe e ripërdorshme e pajisur, mund ta lidhni në çantën e shpinës ose palestrës, ta mbani kudo.


Informacioni i produktit:
Ngjyra: blu me ambalazh, jeshile me ambalazh, roze me ambalazh, gri me ambalazh
Funksioni: rezistent ndaj temperaturës së lartë dhe rezistent ndaj temperaturës së ulët
Stili: Në natyrë
Kapaciteti: 620 ml

Lista e paketimit:
Kupa e palosshme e ujit*1


Imazhi i produktit: