Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner
White's Fashion And Christmas

Lodër Flynova Pro Flying Ball Spinner

Regular price $37.54

Përmbledhje:
FlyNova Pro
Rezistent ndaj vjeshtës, argëtues dhe i sigurt
Dizajn inteligjent, i lehtë për t'u përdorur, ju gjithashtu mund të fluturoni
Fluturoni sapo ta hidhni
Dizajni i plotë i mbrojtjes
Dritat LED
Pjesa e pasme 360°
MATERIALI I PREFERUAR SHIHET ME ZEMER
Bojë pa shije-Shëndet dhe siguri
Karikimi USB-i përshtatshëm.i shpejtë dhe i lehtë
PP plastike-Mbrojtja e mjedisit jo toksike

Specifikim:

Emri i produktit: Flying Spinner
Materiali: PP Plastikë + komponentë elektronikë
Fuqia: Bateri litiumi 200 mAh e ndërtuar në topin fluturues
Jetëgjatësia e baterisë: 10 minuta
Koha e karikimit: 30 minuta
Bateria Magic Wand: 1* Bateria AAA (nuk përfshihet)
Madhësia e produktit: 9,5*9,5*9,5cm
Mënyra e paketimit: Kuti
Karakteristikat: Dritat dinamike RGB
FAQ
Q1: Si ta aktivizoni/fikni atë?
A1: Mbajeni portën e karikimit të ndezur, më pas shtypni çelësin e energjisë dhe lëkundni FlyNova Pro me kyçin tuaj, dhe tehu i erës do të fillojë të rrotullohet. Lëkundje përsëri FlyNova Pro, tehu i erës do të ndalojë rrotullimin. Shtypni përsëri butonin e energjisë, FlyNova Pro do të ndalojë së punuari.
Q2: Pse është e pamundur të hidhet për kthim?
A2:Ju lutemi mbajeni portën e karikimit lart dhe të hedhur jashtë në një kënd prej 30° dhe topi do të fluturojë mbrapa vetë. Ju lutemi praktikoni disa herë për të qenë të aftë në funksionim
Pyetja 3: Pse fiket sapo bie?
A3: Ky është fenomen normal, topi do të ndalojë së rrotulluari kur të bjerë në tokë. Hidheni jashtë në një kënd prej rreth 30°. do të kthehet në vetvete.

Përmbajtja e paketës:
Lodër rrotulluese x1