Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
Veshje me rripa spageti me printime me lule
White's Fashion And Christmas

Veshje me rripa spageti me printime me lule

Regular price $36.00

Përmbledhje:
Dizajn unik, elegant dhe i bukur.
Material i mirë, veshja e rehatshme.
Shumëllojshmëri ngjyrash, çdo zgjedhje.

Informacioni i produktit:
Emri i pëlhurës: Rrjetë e Koresë së Jugut
Lloji i skajit: fund i kofshës
Ngjyra: Printim rozë, E zezë
Përbërja kryesore e pëlhurës: Poliestër
Madhësia: S, M, L
Lloji i stilit: veshje private socialite
Stili: stil seksi
Procesi: Printimi

Madhësia:

Shënim:
1. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale.
2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.
3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
Veshja x1


Imazhi i produktit: