Komplet bizhuteri në modë Gjerdan choker me zinxhir varëse zirkon per femra Unazë martese me vathë me ngjyrë ari
Komplet bizhuteri në modë Gjerdan choker me zinxhir varëse zirkon per femra Unazë martese me vathë me ngjyrë ari
Komplet bizhuteri në modë Gjerdan choker me zinxhir varëse zirkon per femra Unazë martese me vathë me ngjyrë ari
Komplet bizhuteri në modë Gjerdan choker me zinxhir varëse zirkon per femra Unazë martese me vathë me ngjyrë ari
Komplet bizhuteri në modë Gjerdan choker me zinxhir varëse zirkon per femra Unazë martese me vathë me ngjyrë ari
Komplet bizhuteri në modë Gjerdan choker me zinxhir varëse zirkon per femra Unazë martese me vathë me ngjyrë ari
Komplet bizhuteri në modë Gjerdan choker me zinxhir varëse zirkon per femra Unazë martese me vathë me ngjyrë ari
White's Fashion And Christmas

Komplet bizhuteri në modë Gjerdan choker me zinxhir varëse zirkon per femra Unazë martese me vathë me ngjyrë ari

Regular price $14.00

Përmbledhje:

Dizajn unik, elegant dhe i bukur.
Material i mirë, cilësi e lartë.


Informacioni i produktit:
Procesi i trajtimit: Elektroplating
Ngjyra: gjerdan floriri, vath me kurvar floriri, unaze floriri, komplet ari me tre pjese
Popullsia e aplikueshme: Femra
Stili i zinxhirit: zinxhir O-ring
Materiali: Aliazh
Forma: Gjeometri
Elementet popullore: katërkëndësh
Perimetri: 41cm (përfshirë)-50cm (përfshirë)


Lista e paketimit:
Gjerdan/vathë/unazë/gjerdan + vathë + unazë X1
Imazhi i produktit: