Byzylyk i shkëlqyeshëm për çifte bizhuteri me kurorë
Byzylyk i shkëlqyeshëm për çifte bizhuteri me kurorë
Byzylyk i shkëlqyeshëm për çifte bizhuteri me kurorë
Byzylyk i shkëlqyeshëm për çifte bizhuteri me kurorë
Byzylyk i shkëlqyeshëm për çifte bizhuteri me kurorë
White's Fashion And Christmas

Byzylyk i shkëlqyeshëm për çifte bizhuteri me kurorë

Regular price $6.72

Informacioni i produktit:
Procesi i trajtimit: endur me dorë
Lloji: byzylyk
Ngjyra: e bardhë dhe e zezë
Materiali: Xham
Madhësia: 10 mm
Forma: Kurorë
Madhësia: Diametri 6cm/2.36inçLista e paketimit:
Byzylyk X2 copëImazhi i produktit: