Ëmbëlsirë për femra me gjerdan dashurie me të gjitha ndeshjet
Ëmbëlsirë për femra me gjerdan dashurie me të gjitha ndeshjet
Ëmbëlsirë për femra me gjerdan dashurie me të gjitha ndeshjet
Ëmbëlsirë për femra me gjerdan dashurie me të gjitha ndeshjet
Ëmbëlsirë për femra me gjerdan dashurie me të gjitha ndeshjet
Ëmbëlsirë për femra me gjerdan dashurie me të gjitha ndeshjet
White's Fashion And Christmas

Ëmbëlsirë për femra me gjerdan dashurie me të gjitha ndeshjet

Regular price $50.00

Informacioni i produktit:
Procesi i trajtimit: Elektroplating
Ngjyra: Zemra e argjendtë e dashurisë, argjendi plot Diamant
Popullsia e aplikueshme: Femra
Materiali i varëses: Aliazh
Stili i zinxhirit: Zinxhiri i rregullt
Materiali: Bakër
Stili: Evropian dhe Amerikan


Lista e paketimit:
Gjerdan * 1

Imazhi i produktit: