Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk
White's Fashion And Christmas

Fustan i ri evropian dhe amerikan me mëngë të gjata byrynxhyk

Regular price $98.46

Informacioni i produktit:
Ngjyra: blu e errët, blu mbretërore, e zezë, e kuqe e errët
Përbërja kryesore e pëlhurës: Spandex
Madhësia: S,M,L,XL,XXL

Madhësia:

Shënim:

1. Madhësitë aziatike janë 1 deri në 2 madhësi më të vogla se njerëzit evropianë dhe amerikanë. Zgjidhni madhësinë më të madhe nëse madhësia juaj është midis dy madhësive. Ju lutemi lejoni dallimet 2-3 cm për shkak të matjes manuale. 2. Ju lutemi kontrolloni me kujdes grafikun e madhësisë përpara se të blini artikullin, nëse nuk dini si të zgjidhni madhësinë, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit. 3. Siç e dini, kompjuterët e ndryshëm shfaqin ngjyra të ndryshme, ngjyra e artikullit aktual mund të ndryshojë pak nga imazhet e mëposhtme.


Lista e paketimit:
VESHJE*1

Imazhi i produktit: